S refluxem vám poradí Herbata

Ten obchůdek s bylinkami býval v Praze pověstný - bývaly tu pytle s bylinkami a nakupovali tu lidé, přicházející s recepty od známých a prověřených léčitelů, ale i na doporučení lékařů. Od mnoha nemocí umějí bylinkové čaje dobře ulevit, když jsme trpěliví a nečekáme pomoc teď, hned a okamžitě...




Tento starobylý obchod s interiérem od architekta Zázvorky měl namále. Nebýt Pavla Smažíka a pochopení majitelů domu by tu  léčivé byliny nevoněly a Pražané by možná "měli radost" z další herny nebo směnárny.



Pavel Smažík se před časem podílel i na záchraně tradiční bylinkové lékárenské receptury Herbadent. Seznámil se s ní už při studiích - při přednáškách ze stomatologie je učitelé upozorňovali na výborné účinky zmíněného bylinného roztoku, konkrétně třeba na záněty dásní.

Tajný tip!

Zajděte se podívat, je to malý kousek od Staroměstského náměstí na roku Dlouhé a Týnské. Najdete tu více než 35 tradičních receptur na léčivé čaje a spoustu dalšího zboží. 


 


Klára Matušková, která tu pracuje řadu let, vám dobře poradí. Nakoupili jsme tu čaje na spaní i na smutek, úžasná krásně zabalená mýdla, najdete tu i všechno možné pro ústní hygienu.

A tip paní Kláry pro vás, kteří máte potíže s refluxem: zkuste žlučníkový čaj!

Komentáře