Bude líp

Co jste zažili o Vánocích? Měli jste se fajn - i přes to všechno? 

My jsme byli odpoledne na Štědrý den v Kersku, tradice procházek se musí dodržet. Na jedné velké zahradě jsme viděli opravdového soba a ozdobili, tak jako každý rok, zvířátkům stromeček.


I Ježíšek přišel, hodně mu pomohly internetové nákupy a uštvané zásilkové služby. Kníhy, kosmetika, na zážitkové poukazy letos z pochopitelných důvodů nedošlo, zavrhované ponožky se letos nosí vtipné, originální, mohou být sladěné i s osobností obdarovaného, na každou nožku jiné.

Ovšem tento dar dostal málokdo. Placatka září a hází prasátka široko daleko! To bude ostuda, až ji někde vytáhnu. 


 Neznám nikoho, komu by se Prázdniny v Římě nelíbily, Dá se na ně koukat i po stopadesáté páté. A to finále... Slzy a dojetí. Oba jsou tak krásní...


Od poezie k próze. Na náměstí v Kolíně visí v jedné z výloh tento plakát... 



Konec roku se nám všem moc nepovedl. Ani dobří přátelé se nedohodli na tom, zda dělat večírky a jít nákaze naproti, anebo dodržovat dvoučlenné společenství, chodit do přírody na zdravý vzduch a doufat. Svařák v úvalském Stonehenge neměl chybu.


Ať tak nebo tak, stejně nevíme, co nás čeká. Ale věříme, že napřesrok bude líp. Světlo z Betléma nám nám dává naději. Krásný nový rok, hodně zdraví a štěstí!




Komentáře